Storbarnsforeldre

Vestfold og Telemark


GJESTEBOK


I gjesteboka kan du legge igjen en hilsen, din mening, en historie du ønsker dele med andre og annet du har på hjertet. Vi håper «boka» kan bidra til en felles innsats, glede & nytte for både oss og andre lesere.

PS!!! Du er 100% anonym når du skriver i gjesteboka, ikke engang vi i ledelsen av Storbarnsforeldre får din e-post adresse.Gjestebok

16 oppføringer på 4 sider
Pårørende
13. juli 2020 kl. 10.01 +0200
En ny dag.....
Frustrert Tenåringsmor
26. juni 2020 kl. 00.06 +0200
Tom, hjelpesløs, rådvill, sliten, trist, livredd, forbanna, maktesløs, ubrukelig forelder, usikker og HÅPLØST FORTVILET er hva jeg føler meg akkurat nå!!!

Fordi dere jobbet imot og ikke forsto.., vi «ga opp» så jeg ønsker av hele mitt hjerte:

at jeg tok feil slik at det med jenta mi, nå vil gå riktig vei!!!
Frustrert Tenåringsmor
23. juni 2020 kl. 02.04 +0200
Jeg leser innlegget til pårørende og kjenner meg så godt igjen!
Hvordan kan vi sammen kjempe? Få systemet til å endres... det er ikke mer tid, vi kan ikke vente!

Vi kan ikke se på at rusmiljøet vokser, at fler og fler unge blir psykisk syke, at foreldre sliter seg ut og gir opp, fordi det både psykisk og fysisk sier stopp! -

Det trengs nye metoder for en og en alene, klarer ikke endre... derfor ønsker jeg, at VI PÅRØRENDE KJEMPER, STÅR SAMMEN, TAR GREP og får SYSTEMET TIL Å INNSE:

«DETTE MÅ ENDRE SEG!!!»
Annie
11. juni 2020 kl. 20.50 +0200
Helt utrolig hva Frustrert tenåringsmor får sagt på rim - så dyktig du er! Vi står sammen!
Pårørende
11. juni 2020 kl. 17.12 +0200
Hvorfor er det ikke slik at man får tilbud om en koordinator når man opplever at barnet/ungdommen ruser seg? Det er ikke samarbeid på tvers av skole, bv, politi, ruspoliklinikker og fastlege. «Alle» tror på systemene, men i praksis fungerer det jo ikke? Foreldre blir også satt fullstendig på sidelinjen fremfor å kunne bidra som ofte den beste ressursen. Det er fortvilende når du ser ungen din forsvinne foran øynene dine, også er du bare en i mengden, og de som i utgangspunktet kan hjelpe «er bare på jobb» - mens man selv står i problematikken 24/7. Vi er slitne, vi er skuffet over systemene, vi er sinte, men mest av alt fortvilet og redd for ungen vår.
Vis: 5  10   20

                                                                   🖤 DEL DINE TANKER MED FLERE,
DET GJØR GODT 🖤